Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

Bufferzone

Firma-Profil

 

Fundament

Firmaets ledelsesgruppes fundament er skabt dels på Hærens Officersskole og Forsvarets Akademiet og dels gennem mange års praktisk erfaring fra lederjobs i forsvaret på forskellige niveauer.

Det Teknologiske fundament bygger på forsvarets tekniske uddannelser, uddannelse fra Teknologisk Institut og masser af praktisk erfaring, både med ledelse, sagsbehandling, projektledelse, daglig drift og frem for alt sikkerhedsadministration i forskellige IT afdelinger i forsvaret.

Det ledelsesmæssige fundament præger naturligvis virksomheden. Rettidig omhu, tillid, loyalitet, respekt og integritet er naturlige elementer i vores dagligdag.

 

Kompetence.

Vi vil levere løsninger centreret omkring web-teknologi med sikkerhed, synlighed og brugervenlighed som det naturlige fundament.

Vores løsninger fremkommer i et samarbejde med kunden, således at pris, teknologi, viden og mål står i et fornuftigt forhold til hinanden.

Vi vil levere helhedsløsninger, hvor design og funktionalitet fra start planlægges med markedsføring og sikkerhed for øjet.

Vores sammensætning gør, at vi kan håndtere alt, fra den lille og enkel opgaver til samlede koncepter. Vi levere rådgivning, projektledelse, og konsulentbistand.

Vi gennemføre praktiske projekter, levere løsninger eller virker son underleverandører, alt efter kundens ønsker.

 

Vision.

Udvikling er et mål i sig selv i vores virksomhed. Personlig udvikling for vores medarbejdere og udvikling af firmaets kompetence og forretningsområder.

Vi vil til stadighed kunne levere løsninger med fundament i den nyeste teknologi og viden. Løsninger der udnytter teknologiens muligheder, samtidig med at der tages højde for de mennesker, der skal anvende denne teknologi.

Vi vil hele tiden opsøge ny viden og dele denne viden med vores kunder og, medarbejdere og samarbejdspartnere. Vores løsninger skal, hvor dette er muligt, medføre en udvikling i vores samarbejdspartneres kompetence. 

Læs også disse serier

Søgemaskineoptimering
Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
Webpromotion
IT sikkerhed

Hacking
Google
SEO - Blackhat Teckniques


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring

- SEO

- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
Fundament, kompetance og vision - bufferzone firmaprofil Fundament, kompetance og vision - bufferzone firmaprofil Fundament, kompetance og vision - bufferzone firmaprofil Fundament, kompetance og vision - bufferzone firmaprofil Fundament, kompetance og vision - bufferzone firmaprofil