Forside   Profil    google    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

Søgemaskineoptimering

Google

Google har længe været en væsentlig spiller på internettet, først som søgemaskinen google og nu som fænomenet google. Som søgemaskine er google den der betyder mest i vores område af verden. Google står for størstedelen af den trafik et web site får fra søgemaskinerne og google står for den mest kvalificerede del af trafikken.

Som Søgemaskine betyder google andet og mere end trafik. Google er også en kilde til indkomst for mange web mastere, således er google Adsense et af de mest udbrede programmer, der giver en web master mulighed for at annoncerer på sin hjemmeside. Google adwords er en del af samme system, hvor google her giver mulighed for at købe links, både i selve google og på de tilknyttede web sites. Netop fordi google er god til at indexere siderne, er google også god til at matche annoncer med sidernes indhold, så tingene bliver relevante og fornuftige.

Google har de seneste år udviklet sig meget, og tilføjet en masse ny funktionalitet, der betyder at google i dag ikke kun er en søgemaskine. Med ting som Google Mail (gmail), Google Calendar, Google Docs & Spreadsheets , google talk og mange flere kunne man faktisk uden problemer outsource det meste af sin IT til google og det er oven i købet gratis.

Især Google Docs & Spreadsheets er et spændende tiltag. Google ligger ikke skjul på, at de på dette segment konkurrere med Microsoft om markedsandele og det ser da fornuftigt ud. Tjenesterne er allerede oppe og køre og Google giver her tekstbehandlings- og regneark kapacitet online, men mulighed for at tilgå sine dokumenter fra alle Internet maskiner.

Hvor google bevæger sig hen ved kun Google selv, at der vil ske en del i de kommende år er hævet over enhver tvivl. Microsoft har meldt ud at de vil have en stor del at søgemaskinemarkedet med deres MSN search eller Live.com. Disse to projekter er dog langt fra færdige og som søgemaskiner lader de pt en del tilbage at ønske. For Google går det langt bedre og det bliver spændende at se i den kommende tid. Følg med herunder

Læs mere om Google her:

The Google Quality Score Algorithem
The Google Business Model
Google Webmasters tools
Google Stability index Number
Outsource til google, det er helt gratis

Tjen penge med Google Adsense
Google Analytics
Google Analytics - Sådan udnytter du den
Google Sitemap
Google Datacentre

Læs også disse serier

Søgemaskineoptimering
Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
Webpromotion
IT Sikkerhed
Hacking

Google
SEO - Blackhar Teckniques


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
- Søgemaskine
  markedsføring

-
IT sikkerhed
- SEO
- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
google google google google google