Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

Webpromotion

Webpromotion er en fællesbetegnelse for en stor gruppe markedsføringstiltag, der alle har forbindelse til aktiviteter på Internettet. Webpromotion indeholder bl.a. discipliner som søgemaskineoptimering og søgemaskinepositionering, men dækker i virkeligheden over alle de aktiviteter der resultere i trafik til virksomhedens website, både de aktiviteter der foregår direkte på Internettet, og de aktiviteter der gennemføres i den virkelige verden.

Webpromotion arbejder med begrebet kvalificeret trafik eller kvalificeret hit. Målet med alle former for webpromotion, er dels at firmaets hjemmesider kan findes for relevante søgeord af relevante brugere og dels at disse brugere faktisk klikker på de links de finder i søgemaskinernes resultatsider. Af disse grunde er webpromotion en af de mest målrettede former for markedsføring der findes.

Udover søgemaskineoptimering, indeholder webpromotion også pay-per-clikc (PPC) kampagner som f.eks. google adwords eller Yahoo! Publisher Network, markedsføring via e-mails, f.eks. nyhedsmails eller direct mail, der meget let bliver spam hvis man ikke passer på og andre former for Internet baseret markedsføring. Google Adsense falder også inden for webpromotion fordi teknikkerne er beslægtede og fordi det grundlæggende handler om at få kvalificeret trafik til sit web site. Adsense er et helt område for sig selv som der er begyndt at trække mere interesse og som bestemt også kræver sin specialviden hvis man skal have succes.

Webpromotion er også besøgsanalyse, webstatestik og analyse af brugernes handlinger på sitet. Dette kombineres med stor effekt med søgemaskinepositionering, med det formål at  optimerer både placeringen og virkningsgrad. Det der her tales om, kaldes også konversions eller click-through-rate, der siger noget om hvor mange besøg, der resulterer i hits og hvor mange hits der resulterer i salg. Funnel virtualization, der er et Google Analytics begreb, er et vigtigt og godt værktøj til at sige noget om hvor kunderne går i stå på vores web site, om de følger de "veje" vi oprindeligt havde tænkt os, eller de ender i en blindgyde. Web statistik er i det hele taget en guldgrubbe hvis man forstår at læse informationerne og anvende dem aktivt.

Webpromotion virker allerbedst når der er sammenhæng i alle de tiltag virksomheden laver, både på nettet og i den virkelige verdener. Dette betyder af webpromotion ofte er et job for specialister, men man kan også selv gøre meget, hvis man ikke er bange for at læse lidt. Webpromotion kan koste dyrt hvis man ikke fra starten har tænkt sig om og inkorporeret disse elementer i websitet. Desværre kan man ikke gå ud fra at en "almindeligt" web designfirma ved nok om webpromotion, til til at de leverer umiddelbart kan optimeres. 

Læs mere om Webpromotion her:

Webpromotion - hvorfor det
Webpromotion - gør det selv
Webpromotion - Doorway sider for dummies.
Webpromotion - Optimering til google

Webpromotion - Succesfuldt forum
Webpromotion - Sådan gør du din blog kendt

Webpromotion - Reputation Management

Læs også disse serier

Søgemaskineoptimering
Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
IT sikkerhed

Hacking
google
SEO - Blackhat Teckniques

Bufferzone.dk kan sagtens håndterer hele din virksomheds søgemaskineoptimering, din søgemaskinepositionering og din webpromotion eller dele heraf. Vores styrke ligger dog i rådgivningen hvor vi går ind som uafhængig rådgiver f.eks. i designfasen af virksomhedens web site, så de rigtige elementer medtages og de rette valg træffes fra starten.


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring

- SEO

- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
Webpromotion Webpromotion Webpromotion Webpromotion Webpromotion