Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

 

Bufferzone 

Legal Stuff

 

På denne side vil du kunne finde bufferzone.dk dokumenter der omhandler retslige ting, acceptabel brug af vores web site, grafiske ting og artikler. Hvis du er i tvivl og hvordan du skal forholde dig eller har mere generelle kommentarer til disse "bestemmelser" er du velkommen til at kontakte os

 

Link Policy.

Alle er meget velkomne til at linke til vores web site og man behøver ikke spørge om lov før man linker. Du er velkommen til at linke til alle sider i vores site, forsiden lige som sider dybere i strukturen.

Vi foreslår at du linker direkte til de relevante oplysninger og at du udformer linket så det er så sigende for dine brugere som muligt. Hvis du f.eks. linker til vores indhold om søgemaskineoptimering, så foreslår vi at du lader den aktive del af dit link indeholde en sigende som muligt f.eks. ved at lade den aktive del af linket (også kaldet anchor text) indeholde ordet søgemaskineoptimering, men du bestemmer selv.

Du er altid velkommen til at kontakte os og foreslå at vi linker til dit site. Vi linker gerne til relevant indhold, der komplimenterer, underbygger eller udvider vores eget indhold. Du bedes foreslå hvor i dit indhold vi bør linke og også gerne hvad den aktive del at linkteksten kan være. Vi forbeholder os dog ret til ikke at lave linket hvis vi ikke finder at det opfylder ovenstående. Deciderede link byt alene for linkets skyld har ingen interesse.

 

Ansvarsfraskrivelse.

Information på hjemmesiden stilles til rådighed for alle uden nogen form for garanti. Bufferzone.dk kan hverken stilles til ansvar for konsekvenserne af fejl eller ændringer på denne hjemmeside. Bufferzone.dk tager forbehold for både fejl og mangler idet vi altid bestræber os på at sikre at informationerne er korrekte. Der gives hverken direkte eller indirekte garanti for informationernes validitet.

Hjemmeside er hverken betragtes som et tilbud eller en kontrakt. Priser og kontrakter vil altid blive aftalt individuelt og udformet skriftligt. Bufferzone.dk forbeholder sig ret til både at ændre indholdet af hjemmesiden og af disse bestemmelser uden forudgående varsel.

Bufferzone.dk operere primært på det danske marked, vores materiale er primært skrevet på dansk, og vi overholder selvfølgelig dansk lovgivning. Udenlandske brugere forventes selv at overholde den lovgivning der gælder der hvor de arbejder fra og Bufferzone.dk kan ikke holdes ansvarlig herfor.

Alle informationer og dokumenter det sendes til bufferzone.dk, opfordret eller uopfordret, via denne hjemmeside, email eller almindelig postforsendelse betragtes indledningsvis som buffersone.dk ejendom og vil, såfremt det ikke tydeligt fremgår af det sendte, blive brugt uden begrænsninger. Personlige informationer og andre følsomme informationer vil altid blive behandlet strengt fortroligt.

© Alt materiale på bufferzone.dk er beskyttet ifølge loven om ophavsret. Al kopiering er, såfremt det ikke specifikt tillades, forbudt. Ønsker du at bruge materiale eller grafik på vores hjemmeside, vil det meget ofte kunne lade sig gøre at få tilladelse til dette ved en henvendelse til os.


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring

- SEO

- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
Linkpolitik og ansvarsfraskrivelse Linkpolitik og ansvarsfraskrivelse Linkpolitik og ansvarsfraskrivelse Linkpolitik og ansvarsfraskrivelse Linkpolitik og ansvarsfraskrivelse