Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

Bufferzone

Dedications

 

Rollemodeller og respekt.

Rollemodeller og respekt er har altid været vigtigt og i dag mere end nogen siden, I et multikulturelt, multietnisk informations samfund er respekt og tolerance vigtige elementer hvis vi vil sameksisterer på en ordentlig og tryk måde med vores medmennesker. Herunder kan du læse om et par af vores rollemodeller. Du vil  nok overraskes lidt over de personer vi her fradrager, men valgene er helt bevidste og er ofte foretaget netop fordi disse personer ikke har fået den respekt de rettelig fortjener  

 

Major Anders Lassen VC, MC with two bars.

Major Anders Lassen er uden sidestykke, den højest dekorerede dansker nogen siden og en af de højest dekorerede soldater i verden overhoved. Anders Lassen kæmpede i Special Boad Squardron (SBS) under 1. Special AIR Squardron (SAS) under anden verdenskrig og er dekoreret med de to højeste ordner der overhoved gives i den britiske hær. At blive tildelt Victoria korset vidner om ekstremt mod og viljestyrke, næsten lige så anset er Military cross. Om Anders Lassen sagdes det "Næsten alle mennesker kan, i et øjebliks sindssyge, i krig, tvinges ud i at begå heltegerninger, Anders Lassen blev tildelt Military Cross tre gange i løbet af sin korte karriere og så er det ikke et kort øjebliks sindssyge, så er det rent og uforfalsket mod".

I den britiske hær er Anders Lassen kendt og æret, hans grav besøges hvert år af et stort antal britiske soldater. I Danmark kendes han kun bland officerer i hæren og ganske få andre. Dette er en skam

Anders Lassen ligger begravet i Italien, på hans grav står "Kæmp for alt hvad du har kært, da er liver ej så svært og døden ikke heller" Ære være hans minde!!

 

Lt. Herbert Denham Brotheridge, D Company, 2nd Oxfordshire and Buckinghamshire Light Infantry

Den Brotherick var delingsfører for første deling i D Company, 2nd Buckinhamshier and Oxfordsheir light infantry. Han blev dræbt som den første allierede soldat på D-dag, da han sammen med sin deling blev landsat i Gliders og stormede og tog Pegasus broen i Normandiet.

Den Brotheridge var en moderne leder i den allerbedste betydning, i en hær og en tid, hvor den moderne leder slet ikke fandtes. Han var vellidt bland ligestillede og foresatte og især blandt sine soldater. Han forstod den fine balance mellem nærhed og afstand der må herske mellem en leder i krig og hans folk, han ledte med sin personlighed, førte ved eksemplet, og han blev dræbt i spidsen for sin deling mens han anførte stormen på pegasus broen. Den Brotheridge er måske nok en relativt anonym løjtnant og delingsfører, en blandt så mange, der også blev dræbt på begge sider, alligevel fortjener han vores minder og respekt. Ære være hans minde!!


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring

- SEO

- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
Bufferzone Dedications Bufferzone Dedications Bufferzone Dedications Bufferzone Dedications Bufferzone Dedications