Forside   Profil    Søgemaskinemarkedsføring     Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

Søgemaskinemarkedsføring

Søgemaskinemarkedsføring er en stort set webpromotion på dansk og så alligevel ikke helt. Forskellen på søgemaskinemarkedsføring og webpromotion er at sidstnævnte udelukkende foregår på nettet, det gør søgemaskinemarkedsføring ikke nødvendigvis.

Søgemaskinemarkedsføring indeholder søgemaskineoptimering som en væsentlig komponent, man kan vel næsten sige ingen søgemaskinemarkedsføring uden søgemaskineoptimering og optimeringen er en forudsætning for at søgemaskinemarkedsføringens succes.

Søgemaskinemarkedsføring handler også om branding og om elektronisk identitet, selvfølgelig i sammenhæng med søgemaskinerne. Begrebet autoritativt site eller hub har forbindelse hertil og kan man opnå at ens brand samt sammenhængen til de vigtige søgeord bliver så stor at man opnår autoritativ status, så er succesen næsten sikker.

Søgemaskinemarkedsføring høre naturligvis til de virksomheder der har deres forretning på nettet og som primært lever af søgemaskinerne. Typisk er der ikke tale om at de sælger vare eller ydelser som kunderne finder i søgemaskinerne, man at deres tilstedeværelse for væsentlige søgeord har en værdi i sig selv. Søgemaskinemarkedsføring handler ofte om at vise disse virksomheder at markedsføring er andet end søgemaskineoptimering og at de tiltag man laver i den virkelige verden skal koordineres med de virtuelle tiltag samt med den tilstedeværelse man har i søgemaskinerne. Ofte er det en stor fordel at planlægge tinge i detaljer med realistiske tidsangivelser. Alle ved at søgemaskineoptimering tager tid og skal man koordinerer forskellige praktiske ting med søgemaskineoptimeringstiltag, så er man nødt til at time det ordentligt. Skrækscenariet er at man ofre en masse ressourcer og får held til at logge en masse potentielle kunder ind i søgemaskinerne, og så er man ikke selv med endnu.

Søgemaskinemarkedsføring er en detaljeringsgrad dybere i forhold til søgemaskineoptimering og webpromotion. De fleste kan leve lykkeligt uden at forstå forskellen, men man skal vide at der er muligheder at hente for den som kan se sammenhængen

Læs mere om Søgemaskinemarkedsføring.

Søgemaskinemarkedsføring - Køb kvalificeret omtale og trafik med Semoblog
Søgemaskinemarkedsføring - Via billedesøgning

Søgemaskinemarkedsføring - Sådan virker søgemaskinerne

Læs også disse serier

Søgemaskineoptimering
Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
Webpromotion
Hacking

Google
SEO - Blackhat Teckniques

 


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring

- SEO

- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
Søgemaskinemarkedsføring Søgemaskinemarkedsføring Søgemaskinemarkedsføring Søgemaskinemarkedsføring Søgemaskinemarkedsføring