Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

Søgemaskineoptimering

Hvad er nu det

 

Søgemaskineoptimering er både kunst og eksakt videnskab. Nogle af elementerne er hård matematik, der kan tælles og måles, mens andre er mere subjektivt vurderende forankret. Søgemaskineoptimering handler selvfølgelig om optimering til søgemaskinerne, det er her den matematiske del findes, men søgemaskineoptimering handler også om mennesker og heri finder vi den subjektive del.

Søgemaskineoptimering drejer sig i første omgang om, at give søgemaskinernes robotter den "føde" de kan lide. Søgemaskineoptimering drejer sig om placering i søgemaskinernes indekser for de søgeord vi finder relevante og realistiske for det site vi optimerer.

Søgemaskineoptimering er dog mere og andet end den rene placering på søgemaskinernes resultatsider, søgemaskineoptimering drejer sig også om at få brugere til at klikke på vores links, når de finder dem på søgemaskinernes resultatsider for vores søgeord.

Søgemaskineoptimering er både et spørgsmål om at optimere HTML koder på de enkelte sider, det er et spørgsmål om at udnytte de muligheder der ligger i HTML standarden og optimerer selve sitets struktur og endeligt er det et spørgsmål om at skrive optimerede tekster, der både behager søgemaskinerne og de brugere der ser vores sider.

Ud over de ting der sker på vores site, handler søgemaskineoptimering om links. Især når det drejer sig om Google, der er den vigtigste søgemaskine for danske virksomheder, er  arbejdet med at skaffe links til siderne, en meget vigtig faktor. Når vi arbejder seriøst med  søgemaskineoptimering er links ikke bare links. Søgemaskinerne vurderer relevansen af hvert enkelt link, hvad enten vi taler om et eksterne eller et internt link. Ikke relevante interne links kan decideret skade et site og ikke relevante eksterne links har ikke den store værdi.

Hvis vi skal placerer begreberne i en sammenhæng, så giver søgemaskineoptimering den indledende placering i de forskellige søgemaskiner. Herefter følger søgemaskinepositionering, hvor vi arbejder på at flytte vores indledningsvise placering op på den første side, helt op til den første placering. Webpromotion er den store overordnede ramme hvori alle vores web baserede markedsføringstiltag ligger.

Læs mere om søgemaskineoptimering her:

Søgemaskineoptimering - Før vi begynder
Søgemaskineoptimering - Sådan finder du de vigtige søgeord
Søgemaskineoptimering - Optimering af en side til et ord.
Søgemaskineoptimering - De vigtige links
Søgemaskineoptimering - Selvmord, selvmål, selvhenter

Søgemaskineoptimering - Skriv indhold til søgemaskinerne
Søgemaskineoptimering - Tilmelding til søgemaskiner.
Søgemaskineoptimering - På en ny måde

Søgemaskineoptimering - Forudsætninger for succes
Søgemaskineoptimering - Når du er nødt til at redesigne dit site

Søgemaskineoptimering - Frequently Asked Questions
Søgemaskineoptimering - via tema

Læs også disse serier

Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
Webpromotion
IT sikkerhed

Hacking
Google
SEO Blackhat Techniques

Søgemaskineoptimering og Bufferzone.dk

For at kunne lave søgemaskineoptimering ordentligt, kræver det at man kender markedet samt at man ved hvordan sitet der skal optimeres hænger sammen. Bufferzone.dk's grundlæggende ide er, at dit firma bedst kender jeres marked og også bedst ved hvordan jeres site er skruet sammen.

Bufferzone.dk kan sagtens lave både det praktiske arbejde og de nødvendige analyser, men da søgemaskineoptimering er en proces der faktisk løber i hele sitets levetid, vil en sådan løsning betyde stor afhængighed af bufferzone.dk hvilket i længden potentielt kan bliver dyrt for din virksomhed.

Bufferzone.dk styrke ligger i at sætte dig og dine folk i stand til at optimerer jeres eget site. Vi laver analyserne sammen med jer og vi sætter jer i stand til at omsætte analysernes resutlat til praktisk optimering. På denne måde køber du viden som du selv kan bygge ovenpå, du bliver uafhængig af os og er fri til at samarbejde med andre hvis du ønsker. Det er vores erfaring at samarbejde er mere frugtbart end afhængighed på det lange sigt, til fordel for begge parter.


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring

- SEO

- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering Søgemaskineoptimering