Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: Ekspertise og vidensbank

Søgemaskinepositionering

Søgemaskinepositionering er et lidt ældre udtryk, der ikke bruges så meget i dag, men dog stadigvæk anvendes af "de gamle" i faget. Hvor søgemaskineoptimering drejer sig om at få siderne optaget i søgemaskinerne for specifikke søgeord, handler Søgemaskinepositionering er kampen for placering i de forskellige søgemaskiner for specifikke søgeord. Det drejer sig med andre ord om at erobre terræn og om at fastholde det terræn man allerede har erobret.

Søgemaskinepositionering er andet og mere end blot kampen om placering. Søgemaskinepositionering handler også om at være optaget på en sådan måde at folk faktisk klikker på linket til siderne. Det er altså ikke nok f.eks. at være nummer 3 på siden for et vigtigt ord, man skal også være optaget med et link og en linktekst, der får folk til at klikke på linket.

Søgemaskinepositionering kompliceres af flere forskellige forhold. Før det første er alle søgemaskiner er forskellige, både med hensyn til hvordan de ranker de enkelte sider og med hensyn til hvordan de bestemmer hvad der skal danne linket og link teksten. Google bruger f.eks. ofte title taggen til linket og Meta description til linkteksten, men kan også og finde på at bruge den tekst der er optaget i Open Directory Project som linktekst, hvis sitet er optaget der. For det andet er der hele diskussionen om hvilke forhold den enkelte søgemaskine bruger til at ranke siderne indbyrdes og konkurrencen på de forskellige søgeord.

Søgemaskinepositionering kræver både overblik planlægning og vedligeholdelse af viden på flere områder. Søgemaskinepositionering er et kontinuerligt job, der hele tiden kræver tilpasninger og ændringer. Hvis man vælger at arbejde kontinuerligt, lidt hver dag, opnår man den bedste effekt, forårsrengøringsmetoden, hvor man giver den en ordentlig skalle en gang om året, kan også anvendes, men er ikke så effektiv og koster ofte en den mere.

Udover det praktiske arbejde søgemaskinepositionering kræver, så er man også nødt til at have den nødvendige viden, denne viden kan dels fås ved at følge med i de relevante fora og blog's på nettet, men søgemaskinepositionering er så specialiseret at man er nødt til at arbejde med det i praksis for at kunne omsætte viden til praksis.

Læs mere om søgemaskinepositionering her:

Søgemaskinepositionering - 5 minutter om dagen.
søgemaskinepositionering - Den store grundlæggende plan
søgemaskinepositionering - Web Statistik. Sådan finder du guld
søgemaskinepositionering - 

Læs også disse serier

Søgemaskineoptimering
Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
Webpromotion
IT sikkerhed

Hacking
Google
SEO Blackhat Techniques


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring

- SEO

- Hacking
-Google

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
Søgemaskinepositionering Søgemaskinepositionering Søgemaskinepositionering Søgemaskinepositionering Søgemaskinepositionering