Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: vidensbank

SEO

Blackhat Techniques

Link Farms.

Googles grundlæggende de ide går ud på, at de bedste, mest populære sites, må være de sites som flest andre sites linker til. Der er selvfølgelig mange andre parametre end links i googles algoritme, men når vi skal forenkle tingene så er det sådan at mange indkomne links betyder god placering i google.

Hvad er en linkfarm

Den enkle forklaring er at en linkfarm, er et sýstem, en tjeneste, et web site, der er lavet med det ene formål at give links til de sites der deltager. En linkfarm i sin reneste form, har intet indhold af betydning, er lavet udelukkende til søgemaskinerne og hvis der er andet end det, så vil det normalt være kamuflage for at gøre systemet mere spiseligt for søgemaskinerne, eller direkte for at forsøge at sløre at der her er tale om en linkfarm.

Linkfarme i praksis.

I d en virkelige verden, er der næsten lige så mange måder at løse opgaven på som der er linkfarme, fra det helt enkle en-til-en linksystem, til større pyramidespilsagtige dynamiske systemer.

Hvem vinder.

I dag er det ingen der vinder, linkfarms accepteres ikke, og deltagerne straffes normalt hårdt, mere herom om lidt. Til at starte med må man dog indrømme at disse systemer virkede. Dem der deltog stormede op at resultatsiderne. Snart blev det dog sådan at det var den lille hårde kerne af web sites, der stod bag disse systemer, der fik uforholdsmæssigt meget ud af det, mens alle de små og mellemstore web sites der tilmeldte sig ikke opnåde markante forbedringer og efter relativt kort tid begyndte søgemaskinerne at slå meget hårdt ned på disse systemer.

Myter.

Her til sidst er der lige en myte vi er nødt til at slå ned. Du bliver ikke straffet fordi en linkfarm linker til dig. Du bliver kun straffet hvis du linker til en linkfarm. Dette kunne måske ved første øjekast virke ulogisk at man ikke straffes når man får fordelene, men forklaringen er den ganske enkel at du ikke har kontrol over hvem der linker til dig, kun over hvem du linker til. Tænk hvis du kunne fjerne alle dine konkurrenter fra nettet ved at lave en linkfarm, der linkede til dem. Sådan er det naturligvis ikke

Dem du linker til

Det er MEGET væsentligt hvem du linker til, da det siger en hel masse om hvilket tema dit site har. Hvis du linker til crap, så er dit sit et crap site. Du bør overveje nøje hvem du lnker til og sørge for at linke til de rigtige sites. Undgå at linke til linkfarms, porno, sex, billige lån, online gambeling og andet der ikke ligger stramt inde for det emne du har valgt til dit site.

her læse mere om SEO Blackhat Tekniques.

SEO - Refere spam - Log Spam
SEO - Cloacking
SEO - SEO hacking
SEO - Made for adsense
SEO - Link Farms.

 

Læs også disse serier

Søgemaskineoptimering
Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
Webpromotion
IT sikkerhed

Hacking
Google
SEO - Blackhat Teckniques


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
- IT sikkerhed

- SEO
- Hacking

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
SEO Blackhat Techniques - Link Farms med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Link Farms med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Link Farms med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Link Farms med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Link Farms med Bufferzone