Forside   Profil    IT sikkerhed    Søgemaskineoptimering    Reference    Ressourcer

 

Midlertidige links: vidensbank

SEO

Blackhat Techniques

Made for Adsense.

Adsens er en del at googles annonceringsprogram, hvor google giver den enkelte webmaster mulighed for at tjene penge ved at lade google placerer annoncer fra google adwords på din hjemmeside. En del at konceptet er , at hvis google let kan se hvilket tema dine sider ligger inde for og let kan se hvad den enkelte side handler om, så kan google også relativt præcist matche emnet til en annonce der ligger inden for samme emne. Da google tjener penge pr. klik, er setuppet således at du får en del af kagen, når dine brugere klikker på de annoncer google placerer på din side. Du kan læse mere om hvordan du udnytter denne mulighed i artiklen Tjen penge med Google Adsense.

Made for adsense.

Begrebet Made For Adsense stammer fra sitet WebMasterWorld hvor søgemaskineoptimering og især google diskuteres ivrigt. Begrebet dægger over sider der er lavet ene og alene med det formål at kunne bære et stort antal adsense annoncer for derigennem at generere indkomst for webmasteren. Oftest har de intet reelt indhold eller det indhold de har er af tvivlsom karakter og ofte placeret så det ikke er i vejen for de annoncer der er placeret på siden. Helt grundlæggende findes 3 forskellige typer.

Scrapers eller Content Scrapers.

Scrapers eller Content Scrapers er sider der er lavet med indhold fra andre sider. Webmasteren laver et script, der søger i f.eks. google med relevante søgeord, og så henter indhold, Parser indhold er vel et mere nøjagtigt udtryk, fra de bedst placerede sider og sætter dette indhold ind i en ny sammenhæng. For det meste genereres disse sider dynamisk, googles annoncer er placeret prominent på siden, indholdet bruges kun som optimering for at placerer siden højt i søgemaskinernes resultatsider. 

Searchengine Generated pages.

Søgemaskinegenererede sider er sider der blot videreformidler søgemaskinernes resultater. Dette betyder at du i stedet for googles resultatside, ser denne hjemmeside med googles resultater på. Normalt er designet selvfølgeligt ændret, der er tilføjet adsense annoncer og andet. Disse sider er google på det seneste begyndt aktivt at bekæmpe.

Computer generated Contente.

De to ovennævnte typer er selvfølgelig også computergenerede, men med dette begreb menes sider, der ikke bruger andre sites indhold og heller ikke henter indholdet fra en søgemaskine, men generere indholdet ud fra scripts. Det kan gøres på flere måder og være mere eller mindre avanceret. Ofte handler det om at man skriver en generel tekst og så udbytter søgeordene. Det kunne f.eks. være en artikel om biler, hvor man så skiftede selve bilmærket ud fra artikel til artikel. De mere avancerede scripts, arbejder med flere elementer i teksten, så der bliver større forskel mellem den enkelte artikel. Her kan være tale om forskellige måder at sige det samme på, eller at artikler er opdelt i flere afsnit hvor rækkefølgen af disse afsnit ændres fra gang til gang. Igen vil indholdet ofte være af ringe kvalitet og adsense annoncerne det primære på siden.

Er Made For Adsense noget skidt.

Der er mange måder at se dette på og det kommer lidt an på om du ser tingene som søger/bruger eller som annoncør. Dette tætteste man kommer på et svar er nok, "det kommer an på". Hvis du er en almindelig bruger vil de fleste made for adsense sites være skidt, idet det vel næsmest kan betragtes som en slags mellemmand. Det bedste man kan sige om der er at de sammler et antal (forhåbentligt) relevante links på en side så du derfra kan gå videre og finde de relevante oplysninger du søger. 

Hvis du er annoncør er det straks lidt mere kompliceret og du er nødt til at se på den trafik du får fra det enkelte site. Hvis det pågældende Made For Adsense site giver trafik, der bouncer med det samme og stort set aldrig giver "salg" så bør du aktivt bekæmpe dette site ved at banne det og også anmelde det til google. Hvis sitet giver fornuftig trafik, hvoraf en fornuftig procent del ender med salg, så er der vel ingen grund til at gøre noget. Pointen er at du er nødt til at analyserer din trafik og din indtjening for at optimerer hele tiden.

Gør Google noget.

Ja det gør google faktisk. Dels er der Google Quality score, der har til formål at tilsikre brugerne den bedst mulige oplevelse, når de trykker på et link google er blandet ind i. Google quality score betyder især for annoncører, at det er vigtigt at man tilsikre at den side, de besøgende lander på når de følger et annonce link, så nøjagtigt som muligt svare til det brugeren med rimelighed kunne forvendte. Jo mere præcist indholdet svare til det søgeord det er fundet for, jo bedre.

For ganske nyligt har google udgiver nye Quality guidelines der har til formål at fjerne de sites, der "bare" gengiver søgemaskineresultater i en anden indpakning. Dette er selvfølgelig en noget forenklet fremstilling at hele dette kvalitets projekt, men du kan læse mere om det hele i artiklen The Google Quality Score Algorithm samt i google webmaster help center,

 

her læse mere om SEO Blackhat Tekniques.

SEO - Refere spam - Log Spam
SEO - Cloacking
SEO - SEO hacking
SEO - Made for adsense
SEO - Link Farms.

 

Læs også disse serier

Søgemaskineoptimering
Søgemaskinepositionering
Søgemaskinemarkedsføring
Webpromotion
IT sikkerhed

Hacking
Google
SEO - Blackhat Teckniques


Kontakt Os

Bufferzone.DK
C.F:Richsvej 90
2000 Frederiksberg
Denmark

e-mail
info@bufferzone.dkZones

- GraficZone
- ScriptZone
- LinkZone
- BannerZoneFocusZones

- webpromotion
-
søgemaskineoptimering
-
søgemaskinepositionering
- IT sikkerhed

- SEO
- Hacking

Copyright 2006 BufferZone.dk. All Rights Reserved.
Legal Stuff, BufferZone dedication, Testimonials, Privacy Policy. 
SEO Blackhat Techniques - Made for adsense med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Made for adsense med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Made for adsense med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Made for adsense med Bufferzone SEO Blackhat Techniques - Made for adsense med Bufferzone